top of page
Foto%2019-10-2020%2014%2011%2004_edited.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hendrin Khandan en ik ben de oprichter van deze voetbalschool. Met het opstarten van deze school is mijn droom werkelijkheid geworden. Mijn passie is voetbal en ik heb het geluk dat ik hier dagelijks mee bezig kan zijn. Als trainer vind ik het geweldig om naast het aanleren van technieken en voetbalinzicht,  op een positieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Door mijn positieve manier van coachen en begeleiden van kinderen geef ik hen zelfvertrouwen en dat draagt bij in hun groei.   

 

Ik ben een gediplomeerd trainer en heb verschillende opleidingen gedaan. Onder andere UEFA B en C. Al tientallen jaren ben ik voetbaltrainer en coach en bij verschillende clubs werkzaam geweest. Op dit moment ben ik werkzaam als hoofd jeugdopleidingen bij SV Baarn en geef ik niet alleen trainingen aan kinderen maar ook aan een aantal volwassen teams binnen deze club.

 

Naast mijn werk bij een voetbalclub leek het mij leuk om mijn horizon te verbreden en dat is één van de redenen waarom ik de voetbalschool heb opgericht.

Ik verzorg niet alleen individuele trainingen aan kinderen en volwassenen, maar ook trainingen tijdens de vakanties, organiseer en begeleid kinderfeestjes en clinics, sportdagen voor scholen en voor bedrijven.

Samen met mijn team hoop ik van elke voetbalervaring een feestje te maken.

bottom of page