top of page
Activiteiten voor (basis)scholen en BSO’s

Voor scholen en BSO’s zijn er verschillende programma’s beschikbaar. 

 

Voelbalclinic 5-10 weken

Gedurende 8 tot 10 weken geeft Hendrin wekelijks een voetbalclinic aan basisschoolkinderen, ter vervanging van hun gymlessen. Het programma duurt 50 minuten. Tijdens deze lessen staat het leren op een plezierige en speelse manier centraal. Het is een afwisselend programma waarbij er wekelijks andere technieken aan bod komen, naast leuke voetbalspelletjes en competitieve onderdelen. De lessen worden gegeven op uw eigen sportaccommodatie waar normaliter de sportlessen worden gegeven.

Uiteraard kunnen wij uw specifieke wensen in het programma verwerken.

 

Wilt u meer informatie of een offerte, vul dan het contact formulier in. U ontvangt dan een reactie binnen 1-2 werkdagen


 

Themasportdagen

Wilt u voor uw jaarlijkse school sportdag eens iets anders? Wij organiseren en begeleiden graag een voetbalsportdag voor uw school. Dit kan een aantal uren zijn maar ook voor een dagdeel of voor de gehele dag. De denken valt aan een techniektraining zoals………, diverse spelonderdelen zoals ………. en natuurlijk onderlinge wedstrijdjes. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Wij kunnen deze dag geheel naar uw wensen invullen.

Wilt u meer informatie of een offerte, vul dan het contact formulier in. U ontvangt dan een reactie binnen 1-2 werkdagen.

Bedankt!

bottom of page